Fotouppdrag Kalmar/Öland

Fotouppdrag – Kalmar Stadsmission

Kalmar Stadsmission
Bilder på Kalmar Stadsmissions lokaler

Bilder till Kalmar Stadsmission

Det finns fotouppdrag som är trevligare än andra. Uppdrag som inte ger något betalt men där det känns rätt i hjärtat. Så är det med uppdraget tillsammans med Kalmar Stadsmission. En organisation som jag tycker gör mycket gott i samhället. Har även som nästan halva Kalmar varit i deras butik och handlat. I mitt fall leksaker, lampor, julprynader och annat till fotostudion/kontoret.

När Kalmar Stadsmission hörde av sig och ville samarbeta var svaret direkt ja. Fototjänster i Kalmar kommer att bli ett värdföretag. Vi stå för bilder på lokaler och verksamhet till hemsida, nyhetsbrev och annan information/reklam.

Sensommaren/hösten 2017 har det varit fullt upp. Husen har fotograferats på utsidan som första steg. Nu är datum bokat för att fotografera inomhus. Både lokaler och verksamhet. Extra trevligt blir det att kunna ta med mig Anna F på detta uppdrag. Anna är en tidigare fotoelev till mig som är väldigt duktig på denna typ av fotografering. Att fotografera människor i deras normala miljö håller hon hög klass i. Det gäller inte bara att kunna det tekniska och ha bra utrustning. Att kunna känna av människor, respektera och störa så lite som möjligt är en del av hennes styrkor. Något som hon tidigare visade vid ett jobb med KRIS. Tillsammans gör vi uppdraget ännu bättre. Kul att kunna utveckla en annan fotograf på köpet.

När allt är klart hoppas jag kunna länka till det material där bilderna dyker upp. Och vill du också stödja Kalmar Stadsmission, som privatperson eller företag, finns det mycket du kan hjälpa till med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *