Fotouppdrag Kalmar/Öland

Idrottsförening och bra bilder till hemsida och reklam

Kalmar FF - Östersunds FK 170924 fotbollsallsvenskan ,
Kalmar FF – Östersunds FK 170924 fotbollsallsvenskan , Guldfågeln Arena, Kalmar, Foto: Fototjänster i Kalmar

Prisvärda bilder till hemsidan och till reklammaterial

Är du medlem i en idrottsförening och söker proffsbilder till hemsidan och till reklammaterial? Reklam som matchannons i tidningen, programblad, facebookannons och annan information. Ge föreningens hemsida ett lyft med skarpa, redigerade proffsbilder i hög kvalité. Present till årets spelare/ledare kan vara en fin förstoring eller en Canvas. Eller en fotobok med bilder från den gångna säsongen. Det finns en lösning här i Kalmar och det är billigare än vad du kan ana. Läs vidare så få du mer information.

Frilansfotografering på uppdrag

Fototjänster i Kalmar är ett företag som ägna sig åt frilansfotografering. Det innebär att vi gör uppdrag efter din beställning. Det kan vara att bevaka en viss match, årsmötet, samla bilder på en viss spelare eller ledare eller fotografera ett event som ni har. Bilder som sedan redigeras och levereras i hög upplösning. Vi använder endast proffskameror, objektiv och blixtar. Egen studio men portabel studioutrustning finns.

Prissättningen är enkel. 450 kr/timma plus moms. Exempelvis 1 timma fotografering och 1 timma redigering, 900 kr plus moms. Samma pris som en del lokala bildbyråer tar för EN bild. Leverans av bilder inom en vecka, oftast inom 48 timmar.

Bilder i bildbanken

Fototjänster i Kalmar har en av Kalmars största bildbanker. Där finns runt 100 000 bilder från olika fotograferingar runt om i Kalmar, Nybro och Öland. Bilder som du kan titta gratis på. Ingen inloggning, ingen reklam och snabba och mobilanpassade sidor. Du kommer inte att kunna hitta billigare bilder, till och med billigare än om du tar dem själv eller skicka någon du känner. Pris från 10 kr plus moms för digital bild. Pappersbilder och förstoringar/Canvas till Småländska priser. Digitala bilder levereras automatiskt dygnet runt vid betalning med kort eller Paypal.

Vill du veta mera om vad vi kan erbjuda er förening?

Hör av dig om du vill vill att vi räknar på vad det kostar att bevaka er förening, oavsätt om det är en match, event, årsmöte eller bilder till hemsidan. Priset har du redan fått. Antal timmar det kommer att ta få du med vändande e-post, kvällar som helger.

 

 

Uppdragsfoto

Vår egen hemsida för uppdragsfoto

Uppdragsfoto/frilansfotograf Företaget Fototjänster i Kalmar har funnits i ett antal år. Vår huvudsida är fototjansterkalmar.se. En viktig del i verksamheten är de […]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *