Fotouppdrag Kalmar/Öland

Invigning Care for Dogs

Invigning Care for dogs

Hunddagis i ny skepnad

När huddagiset Care for Dogs på flygplatsområdet i Kalmar hade nyinvigning av sina lokaler vände man sig till Fototjänster i Kalmar för hjälp med bilderna. Att fotografera vid en invigning innebär inte bara bilder på gäster utan även lokalerna inne och ute samt produktbilder, närbilder på inredningen, “actionbilder” och mycket annat.

Det är alltid trevligt med bra väder under en invigning. Och bra väder blev det. När jag sökte på företaget i min GPS fick jag fram väldigt lite information. Och en suddig bild. Här fanns det mer att göra och jag återkommer strax till det. Ville vara i tid så jag kom Invigning Care for dogsredan en stund innan den officiella tiden för öppnandet. Tog bilder på personalen när de fixade inför öppningen, lokalerna (som då var tomma på kunder) med mera.

Nu började gästerna komma och då gäller det att få lite actionbilder. Bilder där de besökande kollar på varorna, tala med personalen, överlämnar en blomma eller betalar sina varor. Helst utan att visa för mycket av besökarnas ansikten. Alla gillar ju inte att vara med på bild…

Invigning Care for dogsTill kontoret igen efter några timmars fotograferande. Redigerade bilder och skickade länk till kund. Lade upp info på Google Sök och Google Maps så att nya kunder kan hitta till företaget enklare. En del av de nytagna bilderna publicerades på både sök och maps så att intresserade kan se hur det se ut. Det ge även ett mer proffsigt intryck.

Vill du läsa mer om hunddagiset (och alla andra tjänster man erbjuder) kan man läsa på Care for dogs hemsida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *