Fotouppdrag Kalmar/Öland

Invigning Steam to Clean

 

Bilder för marknadsföring och till Google sök/maps

Miljöföretaget Steam to Clean invigde sina nya lokaler tidigare sommaren 2018. Vid flytt är det mycket att tänka på och en sak som många glömmer bort är hemsidan och att sprida sitt företag via Googles tjänster som sök och kartor. Märkte det personligen då jag skulle i GPS söka fram företaget. Fick ingen träff och visste inte gatuadressen. Fick söka på ett företag som jag visste låg i närheten. Detta är inte bra om man som företagare på ny adress vill locka kunder.

Fotograferade lokalerna både inne och ute. Men även produkter, närbilder på utrustningen samt som ovan, ägaren i full fart med att tvätta en bil. För det är bilvård man sysslar med på Steam to clean. Miljövänlig sådan då man använder några få liter vatten istället för biltvättens hundratals liter. Med ånga tvättas bilen både utvändigt och invändigt. Ett hantverk som kräver kunskap och tid men som ger ett bra resultat. Snart kommer min bil att besöka igen för att få en uppfräschning.

Steam to cleans ägare Anders AnderssonTillbaka på kontoret efter besöket. Den vanliga arkiveringen och säkerhetskopieringen. Sedan var det dags att redigerar. Bilder som sedan företaget kan använda helt fritt till sin marknadsföring. Ã…ter till Google tjänsterna. Som partner till Google hjälpte jag Steam to clean att lägga upp företaget på Google sök och Google Maps. La upp bilder under respektive kategori. Som partner godkändes uppgifterna redan samma dag. Söker man nu på företaget få man upp det i GPS (som oftast bygger på Google Maps), man kan se bilder, hemsida, kontaktuppgifter med mera. Nästa person eller företag som söker efter Stream to clean på nätet kommer att få en träff med mer info (testa gärna själv). Ett mer seriöst intryck som kom med på köpet då vi var med under invigningen och fotograferade både eventet och bilder för Sök/Kartor.

Intresserad av mer info om Steam to clean och deras verksamhet? Besök deras hemsida här

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *