Fotouppdrag Kalmar/Öland

Typer av uppdrag

Inget fotouppdrag är för litet eller obetydligt

Producera du nyheter?

Enstaka bilder från evenemang, andras eller egna. Har du en nyhetsblogg, är en idrottsförening, en tidning, pappers eller digital? Vi ta bilderna du på förhand beställer eller så använder du vår publika bildbank som består av runt 100 000 publika bilder. Snabb leverans. Vi kan skicka bilder direkt på plats om så önskas. Vi arbetar även med rörlig bild som ett komplement till stillbilder.

Kommunikation & reklam

Journalist som behöver bilder till din text? Bilder som kompletterar den skrivna texten och förstärker ditt budskap. Webbshop som behöver produktbilder? Låt oss ta bilderna hos dig eller i vår egen fotostudio. Friläggning av dina bilder om så önskas.

CV/Porträtt/hemsidebilder

Behöver du bilder på personalen, lokalerna eller produkterna till din hemsida? Då har du kommit rätt. Vi kommer till dig med vår portabla studioutrustning eller kommer ni till vår fotostudio.

Husfoto

Sälja din bostad? Inte nöjd med mäklarens bilder eller du kanske säljer för egen hand. Bra bilder säljer och lönar sig i längden. Stor erfarenhet av fotografering av villor, bostadsrätter, fritidshus och kommersiella lokaler.