Fotouppdrag Kalmar/Öland

Verksamhetsbilder Miljöföretag

Bilder Stena recycling AB
Spoluppdrag vid förskola i Nybro

När Miljöföretaget Stena Recycling i Kalmar/Nybro sökte nya verksamhetsbilder tog man kontakt med Fototjänster i Kalmar. Man behövde ha actionbilder från verksamheten och när deras spolbilar var ute på uppdrag i Nybro en vanlig dag februari 2019. Tidigt en morgon var jag på plats i Nybro för att tillsammans med platschefen guidas till olika uppdrag. Stopp i avloppsrör, toaletter och kök var inga problem att lösa för deras duktiga personal.

Under en dryg 1 timma hann jag vara med och besöka två av företagets kunder tillsammans med personalen. Bilder togs på spolbilar, personal i action med mera. Exteriört, interiört, liggande bilder och stående bilder. Utan och med blixt. Allt i hög upplösning. Bilder som dagen efter lämnades över redigerade i dels vanlig standardredigering men även i varianter som sticker ut lite mer. Bilder som kommer att användas till webb och reklam.

Koncernen har en egen fotograf baserad på annan ort. Här var det dock smidigare, och billigare, att ta in Fototjänster i Kalmar. Resa, fotografering och redigering blev totalt under 2000 kronor för kunden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *